Bli franchisetagare

Bli en del av phonehero.se

Vi söker just nu samarbetspartners i Uppsala, Västerås, Gävle och Örebro

Vill du ta del av en ny marknad med god lönsamhet och ljusa framtidsutsikter?
Marknaden för service av mobiltelefoner och surfplattor har de senaste åren fått en rejäl uppsving både i Sverige och globalt. Sandgren Electronics AB (phonehero.se) har under sex år byggt upp ett mycket starkt varumärke med en webbsida som syns i relevanta google-sökningar samt ett stort know-how för inköp och service av mobiltelefoner och surfplattor.

 

Är du en driven person som vill ta stort ansvar?

Vi vill nu utöka vår befintliga verksamhet med fler butiker och söker därför dig som är beredd att satsa helhjärtat på vår verksamhet genom att starta ett eget företag som drivs under vårt varumärke. Du får ta del av våra inköpskanaler och tillgång till snabba leveranser av reservdelar och tillbehör till ett bra pris. Vi hjälper dig att komma igång med din verksamhet och ger dig kontinuerlig support och utbildning.

 

Det finns flera vägar in i denna bransch. Det finns också många hinder och problem på vägen som gör din nya verksamhet svårtstartad. Kvalitetsproblem med reservdelar, bristande tekniska kunskaper och inte minst ekonomiska problem behöver övervinnas. Vi kan hjälpa dig att inom kort bli en framgångsrik lokal reparatör av mobiltelefoner och surfplattor i din stad. Självklart innebär det alltid en risk att starta ett eget företag. Men med vår kunskap är vi övertygande om att vi framgångsrikt kan hjälpa dig till att bli en lönsam franchisetagare med vår varumärke.

 

Vi utbildar dig på det tekniska. Vi hjälper dig att framgångsrikt skapa nöjda och återkommande kunder. Genom att synas på vår vältrafikerade webbsida kommer du få en flygande start. Vår tidigare erfarenhet för uppstart av serviceverkstäder på nya orter är att lönsamheten kommer snabbt. Och det finns dessutom mycket att vinna! Du blir din egen chef och ansvarar för att butiken drivs framåt och utvecklas.

 

Vad krävs då för att kunna bli en del av iPhonereparation.se?

Vi tror att du behöver ha en inneboende entreprenör i dig. Oavsett om du tidigare fått möjligheten att visa upp din entreprenörsförmåga eller ej så kan detta vara något för dig. Du bör vara starkt driven av att vilja göra något eget och kunna hantera olika sociala situationer. Självklart behöver du en ordnad ekonomi och ett intresse av teknik. Att starta upp en verksamhet för reparation av mobiltelefoner och surfplattor kräver ett startkapital på ca 300 000 kr. Du kommer behöva stå för en stor del av detta själv, men kommer också kunna få hjälp med finansiering av vissa delar från Sandgren Electronics AB.  

 

Hur fungerar det att vara en franchisetagare?

Du startar ett eget företag som benämns “frachisetagaren”. Sandgren Electronics AB benämns franchisegivaren. Genom ett avtal förbinder sig franchisertagaren att använda varumärket iPhonereparation.se, köpa in reservdelar via franchisegivaren och använda och följa franchisegivarens priser. Du måste också följa policy och riktlinjer mot slutkund samt betala en avgift för detta till franchisegivaren. I gengäld får du som franchisetagare utbildning i hur du lagar mobiltelefoner och surfplattor och support via telefon när du behöver hjälp både med tekniska och andra frågor. Du får tillgång till vårt ordersystem för att hålla ordning på kundernas inlämnade enheter samt synas på vår webbsida. Kort och gott får du en flygande start med din nya verksamhet.

 

Om du tycker detta låter intressant så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi tror starkt på att vi tillsammans kan dra nytta av varandra och skapa någonting större. Hör av dig till Patrik Sandgren, VD på Sandgren Electronics AB med dina frågor och intresseanmälan så kan vi skapa en första kontakt och se ifall detta kan vara något för dig.

 

Med Vänlig Hälsning

Patrik Sandgren

VD, Sandgren Electronics AB

 

Direktnummer 08 512 588 95

E-post patrik@iphonereparation.se