Prislista för att laga Huawei Matebook | PhoneHero
Gratis frakt
Grymma priser
huawei-matebook-dator

Huawei matebook

Service & reparation

Här finner du auktoriserad service av för din matebookKom till oss med din trasiga matebook

Om din dator från Huawei är i behov av service eller reparation kan du lämna in den hos oss. Vi är auktoriserade för Huawei-datorer. Reparationstiden för de flesta felen är ca 3-5 arbetsdagar.

Auktoriserad serviceverkstad

MateBook X Visa reparationer  
MateBook X Pro Visa reparationer  
MateBook 13 Visa reparationer  
MateBook 14 Visa reparationer  
MateBook D 14 Visa reparationer  
MateBook D 15 Visa reparationer  

Vi använder enbart originaldelar

Eftersom vi är auktoriserad serviceverkstad så har vi enbart originaldelar som är inköpta direkt från Huawei utan några mellanhänder.

Kan ni byta ut trasiga tangenter på min dator?

Ja det kan vi. Oftast måste dock hela tangentbordet bytas ut för att reparationen ska bli bra. Det behöver inte bli onödigt dyrt för det. Välj din dator i prislistan för att se exakt pris. Om det du vill laga inte finns med i prislista får du gärna höra av dig så kollar vi upp det.

Garanti på reparation

Eftersom vi är auktoriserad serviceverkstad för Huawei så kommer inte din ursprungliga garanti på upp till två år att brytas när vi lagar din matebook. Vi lämnar 6 månader garanti på utförda reparationer.

Så skickar du in din matebook till oss

Om du inte har möjlighet att komma in till oss för reparation kan du skicka in istället. Fraktkostnaden tur och retur är inkluderad i priset som du ser i prislistan. Välj din modell och fyll sedan i formuläret för att skicka in reparationen med post så får du en fraktsedel direkt på mailen.

Kan ni laga garantiärenden?

Ja! Det kan vi. Vi är auktoriserad serviceverkstad. Klicka på din modell och välj sedan "garantiärende" för att se vilka alternativ till service som vi erbjuder.

Hur lång tid tar servicen?

Kommer du till en av våra serviceverkstäder tar reparationen ca 3-6 arbetsdagar. Skickar du in din laptop med posten så tar det ett par dagar extra.


Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.