Lediga tjänster

Just nu söker vi servicetekniker för heltidsjobb i Stockholm

Dags för nytt jobb? Hos oss får du ett både roligt och lärorikt arbete där du till största del kommer att reparera mobiltelefoner och surfplattor. Vi har fyra butiker i Stockholm och det är i huvudsak i våra butiker innanför tullarna som vi behöver personal. Förutom att laga mobiltelefoner kommer du även ha mycket kontakt med våra kunder både via telefon och vid orderinskrivning i butik.

Du behöver inte ha någon erfarenhet av att reparera mobiltelefoner sedan tidigare. Vi ger dig all utbildning som krävs för att du ska kunna jobba hos oss.

 

Hör av dig till mig, Patrik Sandgren på patrik.sandgren@phonehero.se så snart som möjligt med din intresseanmälan så hör jag av mig.

 

Vi söker även nya hemservicetekniker i flera städer

Vår nya tjänst hemservice går ut på att med hjälp av RUT-avdraget reparera telefonen hemma hos kunden till samma pris som i våra butiker. Vi har en smidig lönemodell som gör att du får en stor del av hela vinsten från reparationen direkt som lön. Du blir som en egenföretagare under vårt varumärke men är anställd av oss. Vi betalar arbetsgivaravgift och pensionsavsättning samt ordnar alla papper för RUT-avdraget och din anställning med skatteverket. Du väljer helt själv hur mycket du vill jobba och därför passar detta uppdrag utmärkt för dig som redan har ett jobb och vill tjäna lite extra pengar. Alla reservdelar, verktyg och kunskap får du av oss. Det enda du behöver göra för att komma igång som PhoneHero i din stad är att genomföra en gratis utbildning hos oss och sedan är det bara sätta igång!

Just nu söker vi nya fälttekniker till följande orter

  • Jönköping
  • Södertälje
  • Gävle
  • Uppsala
  • Örebro
  • Stockholm norrort (Täby, Sollentuna)
  • Umeå
  • Göteborg

Vi söker i första hand dig som redan har provat att skruva med telefoner tidigare och har körkort. Även om du inte har gjort det så kan du bli en PhoneHero, men utbildningen innan du kan komma igång blir då något längre. Du bör vara ansvarstagande och självgående och ha en stark egen vilja av att få någonting gjort! Tjänsten är välavlönad för den som jobbar hårt och tar många uppdrag!

Låter detta intressant? Kontakta gärna mig direkt via mail: patrik.sandgren@phonehero.se så berättar jag mer!