Gratis frakt

bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart
bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart bild på iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart

iPhone 13 Pro Mobilskal med MagSafe - Frostat Svart

Skickas inom 24h (gäller vard.)

Beskrivning

Stöttåligt Mobilskal med MagSafe för iPhone 13 Pro - Elegans i Frostat Rosa

Vårt iPhone MagSafe-skal är mer än bara ett skal; det är en elegant och skyddande lösning speciellt utformad för iPhone-modeller som stöder MagSafe-teknik. Detta innovativa skal erbjuder ett brett spektrum av fördelar och funktioner som har gjort det till ett favoritval bland iPhone-användare.

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med vårt iPhone MagSafe-fodral är dess fullständiga kompatibilitet med MagSafe-laddare. Det inbyggda magnetiska systemet samverkar sömlöst med MagSafe-laddaren, vilket gör trådlös laddning till en lek.

Vad gör MagSafe ännu mer imponerande är att det möjliggör snabbare laddning än tidigare Qi-laddningstekniker. Din iPhone hamnar automatiskt i ett optimalt läge genom den magnetiska ringen och kan nu trådladdas med en imponerande hastighet på upp till 15W, jämfört med tidigare 7,5W.

Detta stiliga MagSafe-skal erbjuder emellertid inte bara överlägsen laddningskapacitet utan utmärkt skydd för din iPhone 13 Pro. Det är tillverkat av högkvalitativa material, vilket ger det en slitstark struktur och en perfekt passform för din enhet.

Fodralet är också utformat med en smäcker och estetiskt tilltalande design. Det finns flera färger och finishalternativ tillgängliga, så att du kan anpassa din iPhone efter din personliga stil. Den minimalistiska designen ger dig ett skyddande skal utan att tillföra onödig bulk till din telefon. Det ger även ett utmärkt grepp, vilket gör det lätt att hantera din iPhone utan att oroa dig för oavsiktliga tapp. Skalets struktur lägger också till en känsla av lyx när du håller din iPhone.

Slutligen är vårt iPhone MagSafe-fodral otroligt användarvänligt. Det är enkelt att installera och ta bort, vilket innebär att du alltid har snabb åtkomst till dina knappar och laddningsportar.

Sammanfattningsvis är detta iPhone MagSafe-skal ett utmärkt val för dem som letar efter en snygg, skyddande och praktisk lösning för sin iPhone 13 Pro. Dess MagSafe-kompatibilitet, utmärkta grepp och slimmade design gör det till ett måste-ha-tillbehör för alla iPhone-entusiaster. Och ja, det är en 100% vegansk produkt som är kompatibel med trådlös laddning och skärmskydd, så du får ännu fler fördelar. Dessutom är det ett stöttåligt skal som skyddar både knappar och skärm med sina upphöjda kanter. Så, varför kompromissa med stil och funktionalitet när du kan ha allt i ett skal?

Fri frakt
14 dagar öppet köp

Lagerstatus: I lager
Antal:
Pris: 249 kr inkl. moms

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.