Sälj din gamla begagnade mobil till oss | PhoneHero
Gratis frakt
Grymma priser

Sälj din gamla mobil

Miljövänligt - snabbt - enkelt
hero

Hos oss får du upp till dubbelt så mycket för din mobil*

Såhär lätt kan du få pengar för din gamla mobil


När du säljer din gamla mobil eller surfplatta kan du vara säker på att du gör två bra saker. En insats för både plånboken och miljön. Vi funktionstestar din gamla mobil, putsar upp den och byter trasiga delar så den kan säljas vidare och få ett nytt liv.

Steg för steg - så går det till
  • Du får direkt ett prisförslag på vår webbsida
  • Om du godkänner prisförslaget kan du välja att skicka in din mobil med posten eller komma in och lämna den i en av våra butiker.
  • Om du vill skicka in med posten till oss får du först fylla i dina adressuppgifter och ditt kontonummer. Sedan mailar vi dig en förbetald fraktsedel.
  • När vi fått in din mobiltelefon kontrollerar vi att den stämmer överens med uppgifterna som du lämnat på vår webbsida. Så fort vi gjort denna kontroll betalar vi ut pengarna till ditt bankkonto.
  • Vi kontrollerar alltid alla enheter som säljs till oss för stöldspärr hos polisen. För att sälja en mobiltelefon över disk till oss så måste vi ta legitimation.
En god insats för miljön

Mobiler och surfplattor vi köpt in får oftast ett nytt liv och därför hjälper du till att skona miljön från produktionen av nya enheter. Produktionen av en enda mobil kan släppa ut över 80 kg co2 vilket motsvarar en bilresa mellan Stockholm och Malmö!

Kvarvarande data

Vi nollställer alltid mjukvaran på mobiler och surfplattor vi köper in. Vi kan därför garantera att ingen kommer kunna komma åt eventuell information som ligger kvar på din gamla enhet.

Vi betalar ej för laddare och tillbehör

Du behöver därför inte skicka med mobilens original-kartong eller något av tillbehören som kom med den. Om du ändå skickar med något tillbehör med din mobil så kommer vi att återvinna det.

Har du flera telefoner att sälja?

Lägg bara till så många mobiler eller surfplattor du vill i beställningen. Om du skickar in med post får du ett bekräftelsemail med en fraktsedel så du kan skicka in alla enheter i samma paket.
Om du skickar in mobiler som ditt företag vill sälja så kan vi betala till ert bankgiro, plusgiro eller kontonummer. När utbetalningen görs får du ett mail med försäljningsunderlag till bokföringen.


* Jämförselse mot Apple 2021-10-19

Modell Phonehero
betalar
Apple
betalar
iPhone 12 Pro Max 9170 kr 5995 kr
iPhone X 2790 kr 1560 kr
iPhone 7 1280 kr 640 kr

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.