Sälj din gamla begagnade mobil till oss | PhoneHero

Gratis frakt

Sälj din gamla mobil

Miljövänligt - snabbt - enkelt
hero

STEG 1 - Sök modell

Vi köper in över 500 modeller av alla märken

Hos oss får du upp till dubbelt så mycket för din mobil*

Så enkelt att sälja en gammal mobil

När du säljer din gamla mobil eller surfplatta kan du vara säker på att du gör två bra saker. En insats för både plånboken och miljön. Vi funktionstestar din gamla mobil, putsar upp den och byter trasiga delar så den kan säljas vidare och få ett nytt liv.

Se vad din mobil är värd

Använd sökrutan längst upp på sidan för att leta reda på din mobil. Svara sedan på frågorna kring mobilens skick så får du se vad vi betalar för den.

Skicka in..

Fyll i ditt namn, adress och Swish-nummer. När detta är klart får du ett mail med fraktsedel och instruktioner. Ditt Postnord-ombud skriver ut fraktsedeln åt dig när du visar upp QR-koden du fått från oss. Det enda du behöver göra är att förpacka din mobil i en valfri kartong. Om priset ändras efter vår genomgång av din enhet har du rätt att få den i retur kostnadsfritt

..eller kom till butik

Du hittar våra adresser här. Se till att mobilen är laddad och nollställd för en smidig affär. Medtag giltig ID-handling. För nyare mobiler kan vi vilja se ditt inköpskvitto.

Vi kontrollerar och betalar

När vi fått in din mobiltelefon kontrollerar vi att den stämmer överens med uppgifterna som du lämnat på vår webbsida. När det är klart genomför vi utbetalningen till dig med Swish eller kontoöverföring.

älskade mobil

En god insats för miljön

Mobiler och surfplattor vi köpt in får oftast ett nytt liv och därför hjälper du till att skona miljön från produktionen av nya enheter. Produktionen av en enda mobil kan släppa ut över 80 kg co2 vilket motsvarar en bilresa mellan Stockholm och Malmö! Vi kontrollerar alltid alla enheter som säljs till oss för stöldspärr hos polisen. För att sälja en mobiltelefon över disk till oss så måste vi ta legitimation.

Kvarvarande data och säkerhet

Vi nollställer alltid mjukvaran på mobiler och surfplattor vi köper in. Vi kan därför garantera att ingen kommer kunna komma åt eventuell information som ligger kvar på din gamla enhet.

Samtliga mobiler och surfplattor vi köper in rapporteras med IMEI-nummre till polismyndigheten

tillbehör

Vi betalar ej för laddare och tillbehör

Du behöver därför inte skicka med mobilens original-kartong eller något av tillbehören som kom med den. Om du ändå skickar med något tillbehör med din mobil så kommer vi att återvinna det.

Har du flera telefoner att sälja?

Lägg bara till så många mobiler eller surfplattor du vill i beställningen. Om du skickar in med post får du ett bekräftelsemail med en fraktsedel så du kan skicka in alla enheter i samma paket. Om du skickar in mobiler som ditt företag vill sälja så kan vi betala till ert bankgiro, plusgiro eller kontonummer. När utbetalningen görs får du ett mail med försäljningsunderlag till bokföringen.

* Jämförselse mot Apple 2023-02-02

Modell Phonehero
betalar
Apple
betalar
iPhone 12 Pro Max 6970 kr 3770 kr
iPhone X 2620 kr 1250 kr
iPhone 7 1050 kr 0 kr

Jämförselse mot Samsung 2023-02-02

Modell Phonehero
betalar
Samsung
betalar
Galaxy S22 5G 4570 kr 3635 kr
Galaxy S21 5G 3040 kr 2550 kr
Galaxy S10 2230 kr 1356 kr
Galaxy S8 770 kr 587 kr

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.