Snabba leveranser
Bra priser

Sälj din begagnade telefon till oss

Miljövänligt - snabbt - enkelt
Såhär lätt kan du få pengar för din gamla mobil


När du säljer din gamla mobil eller surfplatta kan du vara säker på att du gör två bra saker. En insats för både plånboken och miljön. Vi funktionstestar din gamla mobil, putsar upp den och byter trasiga delar så den kan säljas vidare och få ett nytt liv.

Steg för steg - så går det till
  • Du får direkt ett prisförslag på vår webbsida
  • Om du godkänner prisförslaget kan du välja att skicka in din mobil med posten eller komma in och lämna den i en av våra butiker.
  • Om du vill skicka in med posten kan du välja att skicka in din mobil själv till oss eller så kan vi skicka ett packmaterial till dig som du kan skicka in telefonen med. Packmaterialet kostar ingenting.
  • När vi fått in din mobiltelefon kontrollerar vi att den stämmer överens med uppgifterna som du lämnat på vår webbsida. Så fort vi gjort denna kontroll betalar vi ut pengarna till ditt bankkonto.
  • Vi kontrollerar alltid alla enheter som säljs till oss för stöldspärr hos polisen. För att sälja en telefon över disk till oss så måste vi ta legitimation.
Kvarvarande data

Vi nollställer alltid mjukvaran på mobiler och surfplattor vi köper in. Vi kan därför garantera att ingen kommer kunna komma åt eventuell information som ligger kvar på din gamla enhet.

Har du många telefoner att sälja?

Skicka oss gärna ett mail via vår kontaktsida med en lista så återkommer vi till dig så snart som möjligt med ett samlat prisförslag för dina enheter. Om ditt företag vill sälja sina gamla mobiler går det bra att ni ställer ut en faktura till oss som vi betalar enligt era önskemål.
Se hur mycket vi betalar för din gamla mobil här