Köpvillkor för varor | PhoneHero
Gratis frakt
Grymma priser

Villkor

Våra villkor är uppdelade i tre delar. En del för service, en för köp i webbshop och en för försäljning till oss

Villkor för köp av produkter i webbshop

Gäller vid köp av mobil, surfplatta, reservdel, tillbehör och verktyg
 1. Sandgren Electronics AB sparar uppgifter om kunder i syfte att kunna fullgöra garantiåtaganden, göra utskick av nyheter samt enkätundersökningar om kundnöjdhet.
 2. Öppet köp gäller i 14 dagar.
 3. Vid reklamation eller för att nyttja ångerrätt kontakta oss så snart som möjligt på info@phonehero.se eller ring 08 - 12 411 411. Sandgren Electronics AB står för fraktkostnaden.
 4. Vid retur pga. "Öppet köp" återbetalas hela beloppet minus 99kr inkl. moms för fraktkostnader.
 5. Enheten säljs med 12 månader garanti om inget annat anges. Garantin täcker enhetens funktioner. Batterihälsa och ytligt skick på enheten kan skilja sig från produktens ursprung pga. slitage. Garantin gäller ej vid fuktskada eller yttre åverkan tex. tappskada eller ingrepp. Batterihälsan på begagnade iOS-enheter är alltid minst 85% vid leverans och täcks av 6 månaders garanti.
 6. Vi skickar alla produkter som är beställda före klockan 12 redan samma dag om beställningen utförs på en arbetsdag. Fraktkostnaden är för närvarande gratis. Frakten tar normalt sett 1 arbetsdag.
 7. Vi delar personuppgifter med Omocom, vår leverantör av försäkringar. Omocom behöver ta del av grundläggande uppgifter om försäkringstagaren och den försäkrade egendomen för att administrera begärd försäkring. Uppgifter lämnas enbart vidare till Omocom om en användare ansöker om en försäkring. Fullständig information om Omocoms behandling av personuppgifter finns på https://omocom.insurance

Servicevillkor

Gäller när vi utför en reparation
 1. Sandgren Electronics AB sparar uppgifter om kunder och inlämnade enheter i syfte att kunna fullgöra garantiåtaganden, göra utskick av nyheter samt enkätundersökningar (även via tredje part) om kundnöjdhet.
 2. Tillverkarens garanti på din enhet kan brytas vid reparation. Sandgren Electronics AB är oberoende reparatör och ej auktoriserad hos någon tillverkare.
 3. Delar som ej är original kan användas vid reparation av inlämnad enhet. Enbart reservdelar skriftligen märkta med Original är riktiga originaldelar.
 4. Vi kan ej garantera vattentäthet på din enhet efter lagning. 
 5. Vi kan ej garantera att data på din inlämnade enhet finns kvar efter service/felsökning.
 6. Vi lämnar 6 månaders garanti på reservdelar och vårt arbete. Ej generell garanti på hela enheten. Tapp- och fuktskada täcks ej.
 7. Om du har begärt säkerhetskopiering, dataräddning eller dataöverföring mellan enheter kan Sandgren Electronics AB tillfälligt behöva lagra din personliga data på våra servrar för att fullgöra uppgiften. Vi tar ej del av denna data, lämnar inte ut till tredjepart och raderar regelbundet.
 8. Om du skickar in din enhet med post eller bud ansvarar du för den fram tills dess att den tagits emot oskadd hos oss. Detta gäller oavsett om du själv eller vi betalar frakten. När vi returnerar din enhet står vi för eventuella transportskador/försvinnanden.
 9. Vi tar ej ansvar för eventuella tillbehör som lämnas/skickas in till oss tillsammans med din enhet (kartonger, hörlurar, laddare etc).
 10. Vi delar personuppgifter med Omocom, vår leverantör av försäkringar. Omocom behöver ta del av grundläggande uppgifter om försäkringstagaren och den försäkrade egendomen för att administrera begärd försäkring. Uppgifter lämnas enbart vidare till Omocom om en användare ansöker om en försäkring. Fullständig information om Omocoms behandling av personuppgifter finns på https://omocom.insurance

Villkor för försäljning till oss

Gäller när du vill sälja din enhet till oss
 1. Sandgren Electronics AB sparar uppgifter om kunder i syfte att kunna fullgöra garantiåtaganden, göra utskick av nyheter samt enkätundersökningar om kundnöjdhet.
 2. Priset som vi erbjuder för din enhet gäller i två veckor. Priset förutsätter att inga ytterligare defekter finns på enheten utöver vad du angivit i i formuläret på vår webbsida. Prisavdrag kan komma att göras ifall ytterligare fel upptäcks eller om skicket på varan avviker från det du angivit. Om förändring av priset görs och du ej godkänner detta har du rätt att kostnadsfritt hämta ut din enhet i vår serviceverkstad eller få den returnerad till dig med post för 199 kr.
 3. Vi kan komma att efterfråga inköpskvitto för din begagnade enhet. Om kvitto som innehåller ditt namn och enhetens IMEI eller serienummer ej kan presenteras kan vi välja att avbryta köpet. 
 4. Enheter som är låsta till ett Google- eller Apple-konto (Apple-ID) köps ej in. Vi kan bistå dig med instruktioner för hur du tar bort ditt konto. 
 5. Om du skickar in din enhet med post eller bud ansvarar du för den fram tills dess att den tagits emot oskadd hos oss. Detta gäller oavsett om du själv eller vi betalar frakten. När vi returnerar din enhet står vi för eventuella transportskador/försvinnanden.
 6. Vi tar ej ansvar för eventuella tillbehör som lämnas/skickas in till oss tillsammans med din enhet (kartonger, hörlurar, laddare etc)

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.