Laga iPhone

Skärmbyte iPhone

Våra Apple-certifierade tekniker utför reparationen med högsta möjliga kvalitet och vi lämnar 6 månader garanti. Vi har flera serviceverkstäder med både drop-in (1-2 timmar) och tidsbokning (10-15 minuter). Om skärmen är lite eller mycket trasig spelar ingen roll. Vi på Phonehero har 9 års erfarenhet av att byta skärm på iPhone.

Byta batteri iPhone

Batteriet på iPhone håller för många laddningar. Men med tiden blir batteriet slitet och behöver bytas. Vi byter batteriet på alla iPhone-modeller och det går oftast väldigt snabbt att utföra arbetet. Räkna med ca 30 minuter för att byta ditt gamla batteri vid drop-in eller om du bokar tid för service så är bytet av batteri klart på ca 10 minuter.

Vad kostar det att laga iPhone?

Du kan för de flesta reparationerna välja vilken kvalitet du önskar få på reservdelen som byts ut. Högre kvalitet kostar mer än lägre. Vill du komma riktigt billigt undan vid reparation rekommenderar vi våra tredjepartstillverkade reservdelar. De håller en hög kvalitet men priset är betydligt lägre än Original. Välj modell i listan nedan för att se alla våra fasta priser för att laga iPhone. Läs mer om våra olika kvalitetsalternativ här

Boka tid för att laga iPhone

För skärmbyte och batteribyte på iPhone har vi tidsbokning. Vid bokad tid tar reparationen endast 10-15 minuter och det går bra att vänta kvar i vår serviceverkstad medan vi reparerar din trasiga iPhone. Lediga tider finns vardagar i Stockholm och Malmö. För att se närmaste lediga tid, välj modell här nedan och klicka sedan på önskad reparation.

Skydda din iPhone

Efter att du bytt din trasiga skärm på iPhone rekommenderar vi alltid att du köper till ett nytt härdat skyddsglas. Glaset är mycket tåligt och förutom att den skyddar din lagade iPhone mot att spricka på nytt så håller den sig fräsch mycket längre då den inte blir repig.

Behöver du lånetelefon?

Vår affärsidé är att laga din trasiga iPhone så snabbt att du ej ska behöva lånetelefon. Om det mot förmodan behövs, till exempel vid längre felsökningar och dataräddning så har vi oftast telefoner i lager som du kan få låna av oss under tiden vi utför service på din iPhone.Välj modell för att se pris


iPhone XS Max
Apple - iPhone XS Max
Se priser
iPhone XR
Apple - iPhone XR
Se priser
iPhone XS
Apple - iPhone XS
Se priser

iPhone X
Apple - iPhone X
Se priser
iPhone 8 Plus
Apple - iPhone 8 Plus
Se priser
iPhone 8
Apple - iPhone 8
Se priser

iPhone 7 Plus
Apple - iPhone 7 Plus
Se priser
iPhone 7
Apple - iPhone 7
Se priser
iPhone 6s Plus
Apple - iPhone 6s Plus
Se priser

iPhone 6s
Apple - iPhone 6s
Se priser
iPhone 6 Plus
Apple - iPhone 6 Plus
Se priser
iPhone 6
Apple - iPhone 6
Se priser

iPhone SE
Apple - iPhone SE
Se priser
iPhone 5S
Apple - iPhone 5S
Se priser
iPhone 5
Apple - iPhone 5
Se priser

iPhone 5C
Apple - iPhone 5C
Se priser