Laga din iPhone

Välj iPhone-modell för att visa reparationer


iPhone XS Max
Apple - iPhone XS Max
Se priser
iPhone XR
Apple - iPhone XR
Se priser
iPhone XS
Apple - iPhone XS
Se priser

iPhone X
Apple - iPhone X
Se priser
iPhone 8 Plus
Apple - iPhone 8 Plus
Se priser
iPhone 8
Apple - iPhone 8
Se priser

iPhone 7 Plus
Apple - iPhone 7 Plus
Se priser
iPhone 7
Apple - iPhone 7
Se priser
iPhone 6s Plus
Apple - iPhone 6s Plus
Se priser

iPhone 6s
Apple - iPhone 6s
Se priser
iPhone 6 Plus
Apple - iPhone 6 Plus
Se priser
iPhone 6
Apple - iPhone 6
Se priser

iPhone SE
Apple - iPhone SE
Se priser
iPhone 5S
Apple - iPhone 5S
Se priser
iPhone 5
Apple - iPhone 5
Se priser

iPhone 5C
Apple - iPhone 5C
Se priser

Skärmbyte

Om din skärm har gått sönder kan vi byta ut den till en ny. Till de flesta iPhone-modellerna finns det flera olika kvaliteter att välja på. Läs mer om våra olika kvalites-alternativ här. Om bara glaset är trasigt på din iPhone kan vi till vissa modeller erbjuda glasbyte. Glasbyte förutsätter att touch-funktionen och LCD-skärmen bakom det trasiga glaset fortfarande är intakt och fullt fungerande.

Batteribyte

Batteriet på iPhone håller för många laddningar. Men med tiden blir batteriet slitet och behöver bytas. Vi byter batteriet på alla iPhone-modeller och det går oftast väldigt snabbt att utföra arbetet. Räkna med ca 30 minuter för att byta ditt gamla batteri vid drop-in eller om du bokar tid för service så är bytet av batteri klart på ca 10 minuter.

Skydda din iPhone

Efter att du bytt din trasiga skärm på iPhone rekommenderar vi alltid att du köper till ett nytt härdat skyddsglas. Glaset är mycket tåligt och förutom att den skyddar din lagade iPhone mot att spricka på nytt så håller den sig fräsch mycket längre då den inte blir repig.

Behöver du lånetelefon?

Vår affärsidé är att laga din trasiga iPhone så snabbt att du ej ska behöva lånetelefon. Om det mot förmodan behövs, till exempel vid längre felsökningar och dataräddning så har vi oftast telefoner i lager som du kan få låna av oss under tiden vi utför service på din iPhone.