Gratis frakt

×

Filtrera

Begagnad iPad

green line

En bra deal!

Hos oss kan du köpa en begagnad iPad. Varje iPad är noggrant genomgången och fullt fungerande. Batteriet är fräscht och du får med en ny laddsladd. Vi lämnar 12 månader garanti och 14 dagar öppet köp. Genom att köpa en begagnad iPad från oss sparar du upp till 50% jämfört mot att köpa nytt. Välj en iPad i listan nedan och köp den via webben eller direkt i någon av våra butiker

Prisklass


Köp en begagnad iPad hos oss

Slipp bli lurad av skojare via annonssidor/blocket på internet. Köp en noggrant genomgången och väl fungerande iPad från oss istället.

Du får med en ny laddkabel

Vi skickar alltid med en ny laddsladd när du köper en begagnadhos oss.

Hållbart och ekonomiskt

Att köpa en ny kostar betydligt mer pengar än att köpa en begagnad från oss. Förutom att du sparar mycket pengar på att köpa en begagnad iPad så gör en insats för miljön. Det tycker vi är viktigt!

Snabb frakt och öppet köp

Alla beställningar som läggs vardagar innan kl 12 skickas redan samma dag. Vi skickar med DHL servicepoint och du får ett SMS när din iPad finns att hämta ut hos närmaste ombud. Eftersom varan är begagnad och oftast har lite märken eller slitage så har du full rätt att öppna och titta på den och testa innan du bestämmer dig om du vill ha kvar den. Därför erbjuder vi alla våra kunder 14 dagar öppet köp på våra begagnade iPads.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Chatt