Gratis frakt

Om oss


PhoneHero.se ägs av PhoneHero AB. Företaget leds av sina ägare och har funnits sedan 2010. Vi har under våra 13 år reparerat fler än 400 000 mobiler och surfplattor. Vårt främsta mål att kunna erbjuda våra kunder en pålitlig och prisvärd tjänst. När du köper en begagnad mobil eller surfplatta hos oss ska du kunna vara säker på att du betalar ett korrekt marknadsmässigt pris. Vi strävar hela tiden efter att minimera våra utgifter för att kunna erbjuda så låga priser som möjligt.

Företaget, PhoneHero AB är registrerat hos bolagsverket och innehar F-skattesedel. Säte i Stockholm och servicebutiker i Göteborg och Malmö som ägs till 100% av Phonehero AB. Org.nr 556839-9231.
VD för PhoneHero AB är Patrik Sandgren. Vill du komma i kontakt med vår ledning så hittar du mailadresser nedan. Post och faktureringsadress är Box 12271, 102 27 STOCKHOLM. Fakturor mailas till ekonomi@phonehero.se

Vi har högsta kreditvärdighet samt en soliditet på över 80%. Om du skulle få problem med en vara eller tjänst från oss kan du vara säker på att vi finns kvar för att fullgöra våra garantiåtaganden. Vår senaste årsredovisning finns att ladda ner här.

Vi tar ansvar för de kartonger vi sätter på marknaden

Vi bryr oss om miljön

Var med oss i vårt arbete.


Hela vår affärsidé kretsar kring att reparera och återanvända. Att tillverka en ny mobil av senaste modell kräver upp till 80 kg CO2.  Dagens mobiltelefoner håller oftast mycket längre än 2-3 år som tidigare varit den normala livslängden. Genom att byta slitdelar (batteri) och fräscha upp äldre mobiler kan dom användas längre och på så vis behöver färre nya mobiler tillverkas och säljas. Vi har flera små, men viktiga detaljer i vårt arbete för att minimera vår klimatpåverkan. Bland annat kan du som kund välja bort laddaren när du köper en mobil, eller klimatkompensera med endast ett knapptryck i kassan. Vi strävar efter att minimera emballage när våra varor skickas och satsar på material som kan återvinnas.

Varje månad överför vi pengar till Chooose. Du som valt att donera pengar vid köp av en mobil hos oss får en redovisning på din mail när detta är gjort. Pengarna används till olika CO2-minskande projekt. Läs mer på deras webbsida.

Vilka är vi

Vi är 20 anställda i fyra serviceverkstäder.


Gruppbild på de som jobbar på PhoneHero
Bild på Patrik, VD på PhoneHero

Patrik Sandgren
VD
patrik.sandgren@phonehero.se

Bild på Joakim, vice VD på PhoneHero

Joakim Berndt
vVD
joakim.berndt@phonehero.se

En schysst arbetsplats

Vi är medlemmar i Svensk Handel och Svenskt Näringsliv.

Vår personal omfattas av kollektivavtal.


medlemsdekal för svensk handel

Köpa nytt är kul

Men att reparera och återanvända är smartare


Vi tillhandahåller reparationer till över 500 olika mobiler och surfplattor. Reservdelar finns oftast i lager, men ibland är det beställningsvara. Vi har fast pris på alla reparationer. Sök bara rätt på din modell och kolla vad det kostar att laga den. Att byta batteri är oftast mycket prisvärt även på äldre mobiler och det förlänger livet på din mobil med flera år.

Om du vill köpa en ny mobil så testa gärna att köpa en begagnad mobil från oss. Mobilen kommer putsad och snyggt förpackad. Vi lovar att nykänslan kommer infinna sig när du öppnar paketet!

Nöjda kunder är viktigt

Vår högsta prioritet är att du ska bli nöjd. Läs gärna vad våra tidigare kunder sägerGå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.