Gratis frakt

Laga iPad

Sök i rutan eller välj modell nedan


Trasigt glas iPad

Vi vet att glaset på din iPad lätt kan spricka med lite otur. Auktoriserade serviceverkstäder tillhandahåller inte glasbyte eller skärmbyte på iPad. Vi kan byta ditt trasiga glas i alla våra butiker. Dessutom blir det betydligt billigare att byta bara det trasiga glaset än att byta ut hela iPaden. Vi har jobbat med iPad-reparation i många år och resultatet av våra reparationer blir mycket bra. Vi lämnar 6 månader garanti på alla våra iPad-reparationer. Garantin gäller ej handhavandefel, till exempel tapp- eller fuktskada Använder ni iPad i er verksamhet eller till undervisning? Försäkringar är oftast onödigt dyra det blir mycket billigare att laga när glaset har gått sönder. Som företagskund hos oss kan ni enkelt beställa upphämtning av era trasiga iPad. Vi lagar och returnerar inom ett par dagar och ni kan följa hela ärendet via inloggningen till vår kundwebb. Vanligaste felet är trasigt glas men vi kan även utföra andra reparationer såsom byte av batteri och lagning av trasiga knappar.

Byta batteri iPad

Batteriet i iPad håller ofta många år och för många laddcykler. Batteriet är dock en förbrukningsvara som efter mycket användande blir sämre. Har din iPad börjat hoppa i batteriprocent eller oväntat stänga av sig? I så fall är batteriets livslängd i iPaden sannolikt slut och batteriet behöver bytas.

Vad kostar det att laga iPad?

Vi har fast pris för de flesta iPad-reparationerna. Om du inte hittar den reparation du önskar göra eller den iPad-modellen som du har i listan på denna sida får du gärna ringa oss så ska vi försöka hjälpa dig med en prisuppgift på din iPad-reparation.Välj iPad-modell att laga

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.