Erbjudande! Ladda upp inför påsken med nytt batteri
Snabba leveranser
Bra priser

Malmö - Baltzarsgatan 37

040 - 68 50 771

Öppettider

Vardagar: 09:30 - 18:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Besöksadress

Baltzarsgatan 37

211 36 MALMÖ

Postadress

Sandgren Electronics AB

Box 12271

102 27 STOCKHOLMDu parkerar lättast på baltzarsgatan eller kalendegatan

Så hanterar vi Corona-viruset

Undvik att sprida smittan i onödan. Vi vidtar flera åtgärder för att du ska kunna känna dig trygg med att lämna ifrån dig din mobil. Bland annat följande:

  • Alla mobiler desinfekteras vid in och utlämnande
  • Våra verkstäder ligger fristående från köpcentrum med stora folkmassor
  • Arbetsytor, kassadiskar, kortterminaler och dörrar rengörs frekvent
  • Vill du minska din vistelsetid inne i vår butik kan du boka tid för service eller ringa in för att skapa ett serviceärende i förväg.

Välkommen till vår verkstad på Baltzarsgatan i Malmö!

Vi öppnade butiken redan 2012 och har sedan dess fått förtroende från många kunder varje dag för att reparera deras iPhone och iPad. Här reparerar vi smartphones och surfplattor, säljer tillbehör och begagnade telefoner. Vi lagar mobiler och surfplattor såsom iPhone och iPad från Apple och Smartphones från Samsung, Huawei, Sony och LG. I de flesta fallen har du tillbaka din telefon eller surfplatta inom 1 timme. Utan att behöva boka tid eller skicka iväg telefonen. Här kan du även köpa och sälja begagnade telefoner med värdering och kostnadsförslag direkt på plats. Phonehero är det trygga alternativet när olyckan varit framme. Vi har lång erfarenhet av att laga telefoner med 9 verkstäder samt fälttekniker på 15 orter runt om i landet. Slå oss gärna en signal om det är något du undrar!