Gratis frakt

Bli företagskund

Let's work together

Logga in

Boka frakt med ett klick

Om du vill skicka in era trasiga enheter till oss för reparation så är det busenkelt att boka upphämtning med Postnord. Ni skapar fraktsedel och bokar upphämtning direkt i business portal.

Återtag av mobiler & surfplattor

Vi köper mobiler och surfplattor av alla modeller och märken. Vi ordnar självfaktura och underlag med IMEI/Serienummer på alla enheter som både PDF och Excel. Enkelt att sälja, enkelt att redovisa i er bokföring. Alla enheter tas om hand och säljs vidare i Sverige - det bästa för miljön.


Personlig kontakt

Ditt företag blir tilldelad en kontaktperson hos oss så du alltid vet vem du ska kontakta om någon fråga dyker upp.Logga in och se alla tidigare reparationer, försäljningar och köp. Ladda ned era fakturor. Lägg till kontaktpersoner och flera användare. Redigera och lägg till flera leveransadresser med mera.

Ansök om kredit

Du är alltid välkommen att handla och utföra reparationer hos oss och betala med Klarna. Du kan även ansöka om att bli fakturakund direkt hos oss och kan då få fakturan skickad enligt dina önskemål. Exempelvis skickad till inläsningscentral, samlingsfaktura eller e-faktura.


Faktureringsuppgifter


Kontaktuppgifter

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.