Jobba hos oss | PhoneHero
Gratis frakt
Grymma priser

Lediga tjänster

Just nu söker vi servicetekniker i Stockholm

Vi söker personal till våra serviceverkstäder i Stockholm på Sankt Eriksgatan 28 och Odengatan 27. Arbetet avser heltidsjobb (sommarvikarie) med start vecka 25 och slut i början/mitten av augusti. Om du är duktig och intresserad av vårt arbete finns mycket goda möjligheter till fast tillsvidareanställning i höst.

Att jobba som servicetekniker är kul och utvecklande

Vi är ett förhållandevis ungt gäng med en snittålder på ca 26 år. De flesta som arbetar hos oss har gjort det i många år. I ditt arbete kommer du få lära dig att reparera över 200 olika sorters mobiltelefoner och surfplattor på ett proffesionellt sätt. Förutom att skruva med mobiler får du även hjälpa till att ta emot kunder i butiken och skriva in serviceordrar samt svara i telefon och på mail. Ingen dag är den andra lik. Ibland kan det vara lugnt i butiken och nästa sekund kan det vara fullt ös och stress! Eftersom vi har avtal med bland annat Apple kommer du få genomgå en del av tillverkarens utbildningar samt lära dig att följa vissa regelverk kring reparationer och reservdelar.

Detta är vårt erbjudande
  • Fasta arbetstider nästan helt utan OB-tid.
  • En bra grundlön och friskvårdsbidrag samt möjlighet till provision och bonus.
  • Supertrevliga kollegor och glada kunder som kommer uppskatta dig!
  • Ett utvecklande jobb där du får praktisera och utveckla både dina tekniska kunskaper och kundbemötande.
  • Om du fortsätter hos oss efter provanställningen kommer du få möjlighet att bli certifierad Apple-tekniker.
Vem vi söker

Vi söker dig som är ambitiös och tar ditt arbete och karriär på allvar. Vi har inga krav alls på din tekniska kunskap eller att du ska ha tidigare erfarenhet av att reparera mobiler eller ta emot kunder. Vi tar gärna emot yngre sökande som nyligen gått ut gymnasiet. Även du som går ut gymnasiet i sommar är välkommen att söka. Eftersom du i ditt arbete kommer möta mycket kunder är det viktigt att du kan uttrycka utan att missförstånd uppstår både i tal och skrift på svenska och engelska.

Ansökan

Maila ditt CV till jobb@phonehero.se så snart som möjligt. Vi kontaktar de vi är intresserade av inom 1 vecka.


Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.