Nya & begagnade mobiler – Köp Samsung | PhoneHero
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY

Köp din nya Samsung hos oss

Galaxy S8

Från 2 300 kr

Köp

Galaxy S8+

Från 2 600 kr

Köp

Galaxy S9

Från 2 599 kr

Köp

Galaxy S9+

Från 2 699 kr

Köp

Galaxy S10e

Från 3 699 kr

Köp

Galaxy S10

Från 4 099 kr

Köp

Galaxy S10+

Från 4 199 kr

Köp

Galaxy S20+

Från 6 999 kr

Köp

Galaxy S20 5G

Från 7 100 kr

Köp

Galaxy Z Flip

Från 8 099 kr

Köp

Galaxy Note 20 Ultra

Från 10 000 kr

Köp

Köp din begagnade Samsung hos oss

Slipp bli lurad av skojare via annonssidor/blocket på internet. Köp en noggrannt genomgången och väl fungerande Samsung från oss istället.

Halva priset på skydd och tillbehör

När du köper en begagnad Samsung hos oss får du samtidigt halva priset på skärmskydd, laddare och andra tillbehör till din nya mobil i vår butik.

Du får med en ny laddare

Vi skickar alltid med en ny laddsladd och väggadapter när du köper en begagnad Samsung hos oss. Du får även med en ny väggadapter med snabbladdning (2A) vilket betyder att du kan ladda din nya Samsung på kortare tid!

Hållbart och ekonomiskt

Att köpa en ny Samsung kostar betydligt mer pengar än att köpa en begagnad från oss. Förutom att du sparar mycket pengar på att köpa en begagnad mobil så gör en insats för miljön. Det tycker vi är viktigt!

Snabb frakt och öppet köp

Alla beställningar som läggs vardagar innan kl 12 skickas redan samma dag. Vi skickar med DHL servicepoint och du får ett SMS när din mobil finns att hämta ut hos närmaste ombud. Eftersom varan är begagnad och oftast har lite märken eller slitage så har du full rätt att öppna och titta på den och testa innan du bestämmer dig om du vill ha kvar den. Därför erbjuder vi alla våra kunder 14 dagar öppet köp på våra begagnade mobiler.