Gratis frakt

×

Filtrera

Begagnade surfplattor med Android

green line

Nu tar vi även hand om begagnade tablets med Android. Alla tablets vi säljer är noga testade och fullt fungerande. När du köper en surfplatta från oss ingår alltid en ny laddkabel. Vill du även ha med väggadapter kan du välja det i nästa steg. Är du på jakt efter en iPad från Apple så hittar du dom här.

Prisklass


Köp en begagnad surfplatta hos oss

Slipp bli lurad av skojare via annonssidor/blocket på internet. Köp en noggrant genomgången och väl fungerande surfplatta från oss istället.

Du får med en ny laddkabel

Vi skickar alltid med en ny laddsladd när du köper en begagnadhos oss.

Hållbart och ekonomiskt

Att köpa en ny kostar betydligt mer pengar än att köpa en begagnad från oss. Förutom att du sparar mycket pengar på att köpa en begagnad surfplatta så gör en insats för miljön. Det tycker vi är viktigt!

Snabb frakt och öppet köp

Alla beställningar som läggs vardagar innan kl 12 skickas redan samma dag. Vi skickar med DHL servicepoint och du får ett SMS när din surfplatta finns att hämta ut hos närmaste ombud. Eftersom varan är begagnad och oftast har lite märken eller slitage så har du full rätt att öppna och titta på den och testa innan du bestämmer dig om du vill ha kvar den. Därför erbjuder vi alla våra kunder 14 dagar öppet köp på våra begagnade surfplattas.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Chatt