Gratis frakt

bild på iPhone 14 Mobilskal - Frostat Rosa bild på iPhone 14 Mobilskal - Frostat Rosa bild på iPhone 14 Mobilskal - Frostat Rosa bild på iPhone 14 Mobilskal - Frostat Rosa
bild på iPhone 14 Mobilskal - Frostat Rosa bild på iPhone 14 Mobilskal - Frostat Rosa bild på iPhone 14 Mobilskal - Frostat Rosa bild på iPhone 14 Mobilskal - Frostat Rosa

iPhone 14 Mobilskal - Frostat Rosa

Skickas inom 24h (gäller vard.)

Beskrivning

iPhone 14 Stöttåligt Skal - Frostat Rosa


Detta iPhone 14 mobilskal är ett elegant och skyddande mobilskal som är designat speciellt för att profilera just utseende och funktion.

Detta mobilskal kommer även med en skyddande samt upphöjd kant runt den bakre kameran för att ge din telefon extra skydd.


Tåligt, slimmat och praktiskt


En annan stor egenskap hos skalet är dess slimmade och snygga design.

Mobilfodralet finns i en mängd olika färger och finish, så att du kan välja en som matchar din personliga stil.

Den har också en minimalistisk design som inte ger bulk till din telefon, vilket gör den lätt att bära med sig i fickan eller väskan.

Detta mobiltillbehör har även ett utmärkt grepp, vilket gör det enkelt att hålla i din telefon utan att riskera att tappa den.

Mobilskalets struktur ger också en touch av lyx till din telefon, vilket gör att den ligger bra i handen.


Mobilskalet monteras enkelt på din telefon och det kan enkelt tas bort, du har dessutom alltid tillgång till knappar och laddningsuttaget.


Skyddar din iPhone 14


Sammanfattningsvis är iPhoneskal ett utmärkt val för dem som vill ha ett snyggt, skyddande och lättanvänt mobilskal till sin iPhone.

Mobilskalet har märkt grepp och slimmad design är detta fodral ett måste-ha-tillbehör för alla iPhone-användare.


Kompatibel


Detta är en 100% vegansk produkt som är kompatibel med trådlös laddning och tack vare designen gör skalet kompatibelt med skärmskydd.

Eftersom detta stöttåliga skal även skyddar alla knappar och har upphöjda kanter runt skärmen klassas detta som ett heltäckande skal.

Fri frakt
14 dagar öppet köp

Lagerstatus: I lager
Antal:
Pris: 199 kr inkl. moms

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.