Snabba leveranser
Bra priser

iPhone 8

iPhone 8 finns i färgerna Gold, Silver och Space Grey. Mobilen är Apples första som har en baksida tillverkad i glas vilket möjliggör trådlös laddning. iPhone 8 har en 4,7 tum stor skärm med otroli... Läs mer här


Detta är iPhone 8

iPhone 8 finns i färgerna Gold, Silver och Space Grey. Mobilen är Apples första som har en baksida tillverkad i glas vilket möjliggör trådlös laddning. iPhone 8 har en 4,7 tum stor skärm med otroligt bra färgåtergivning. En bakre kamera på 12 MP och en selfie-kamera på 7 MP gör att du kan ta riktigt bra bilder. iPhone 8 är fortfarande en mycket modern iPhone som går bra att uppdatera till senaste iOS och kan köra alla appar och spel. Batteriet håller utan problem hela dagen för de flesta användarna. Bland annat klarar mobilen upp till 14 timmar samtal eller 40 timmar musikspelande.

Köp en iPhone 8 billigt hos oss

Vi strävar alltid efter att hålla ned priserna maximalt på begagnade iPhone 8. När du köper din nya iPhone 8 hos oss kan du känna dig trygg med att du gör en bra affär till ett billigt pris. Jämför gärna våra priser med konkurrenter såsom Swappie eller telefonshoppen. Även om du jämför våra priser mot privatpersoner på blocket så kan du se att våra priser på iPhone 8 är riktigt billiga.

Begagnad iPhone 8 - detta ingår

Alla begagnade iPhone 8 vi säljer är 100% fullt fungerande och noggrannt testade av våra tekniker. Förutom att du kan vara säker på att din nya iPhone 8 varken är stöldspärrad eller har några dolda fel så får du alltid med detta:

  • Ny laddsladd och väggadapter (CE-märkt).
  • Batteri med minst 85% hälsa.
  • 12 månader garanti.
  • 14 dagar öppet köp.