Snabba leveranser
Bra priser

iPhone 8 Plus

En riktigt modern och kraftfull iPhone som både är vattentålig och kan laddas trådlöst. Mycket bra kamera med bilder i hela 12 MP och video i 4K. Stor skärm på 5,5 tum och fantastisk upplösning och... Läs mer här


Detta är iPhone 8 Plus

En riktigt modern och kraftfull iPhone som både är vattentålig och kan laddas trådlöst. Mycket bra kamera med bilder i hela 12 MP och video i 4K. Stor skärm på 5,5 tum och fantastisk upplösning och ljusstyrka.

Köp en iPhone 8 Plus billigt hos oss

Vi strävar alltid efter att hålla ned priserna maximalt på begagnade iPhone 8 Plus. När du köper din nya iPhone 8 Plus hos oss kan du känna dig trygg med att du gör en bra affär till ett billigt pris. Jämför gärna våra priser med konkurrenter såsom Swappie eller telefonshoppen. Även om du jämför våra priser mot privatpersoner på blocket så kan du se att våra priser på iPhone 8 Plus är riktigt billiga.

Begagnad iPhone 8 Plus - detta ingår

Alla begagnade iPhone 8 Plus vi säljer är 100% fullt fungerande och noggrannt testade av våra tekniker. Förutom att du kan vara säker på att din nya iPhone 8 Plus varken är stöldspärrad eller har några dolda fel så får du alltid med detta:

  • Ny laddsladd och väggadapter (CE-märkt).
  • Batteri med minst 85% hälsa.
  • 12 månader garanti.
  • 14 dagar öppet köp.