Köp Galaxy S8 ny & begagnad hos oss | PhoneHero
Gratis frakt
Grymma priser

Teknisk specifikation

Skärm 5,8" Super AMOLED 1440 x 2960 Always on-funktion
Mått 148.9 x 68.1 x 8 mm
Minne 64 GB lagring. 4 GB RAM
Vikt 155g
Kameror Bakre kamera 12 MP. Främre (selfie) 4 MP
Batteri & laddning 3000 mAh batteri. Mobilen stöder snabbladdning upp till 15W
Vattentålighet Vi gör vårt yttersta för att telefonens ursprungliga vattentålighet skall bibehållas men då telefonerna vi säljer är begagnade, kan ha yttre skavanker och har genomgått en serviceprocess så kan vi tyvärr inte garantera vattentåligheten.

Beskrivning

Mobilen med många funktioner

Galaxy S8 har en stor och riktigt bra skärm som återger färger och texter i mycket hög kvalitet. Funktioner såsom upplåsning med hjälp av ögonscanning och fingeravtrycksläsning gör mobilen modern.

Batteri som håller hela dagen

Batteriet i Galaxy S8 är på hela 3000 mAh. Detta ger en samtalstid på upp till 20 timmar över 3G eller hela 67 timmars lyssnande på musik. När du ska ladda den så har mobilen stöd för upp till 15W snabbladdning vilket gör användandet extra bekvämt!


Flera varianter av Galaxy S8

Köp en Galaxy S8 billigt hos oss

Vi strävar alltid efter att hålla ned priserna maximalt på begagnade Galaxy S8. När du köper din nya Galaxy S8 hos oss kan du känna dig trygg med att du gör en bra affär till ett billigt pris. Jämför gärna våra priser med konkurrenter såsom Swappie eller telefonshoppen. Även om du jämför våra priser mot privatpersoner på blocket så kan du se att våra priser på Galaxy S8 är riktigt billiga.

Begagnad Galaxy S8 - detta ingår

Alla begagnade Galaxy S8 vi säljer är 100% fullt fungerande och noggrannt testade av våra tekniker. Förutom att du kan vara säker på att din nya Galaxy S8 varken är stöldspärrad eller har några dolda fel så får du alltid med detta:

  • Ny laddsladd och väggadapter (CE-märkt).
  • 12 månader garanti.
  • 14 dagar öppet köp.


Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.