Köp Galaxy S9 ny & begagnad hos oss | PhoneHero
Gratis frakt
Grymma priser

Teknisk specifikation

Skärm 5,8" Super AMOLED, HDR10 always-on med 1440 x 2960 pixlar upplösning
Mått 147,7 x 68,7 x 8,5 mm
Vikt 163 gram
Bakre kamera Singelkamera på 12 MP
Främre kamera 8 MP. Även 2MP kamera dedikerad för ögonscanning.
Batteri & laddning Stöd för snabbladdning upp till 15W via USB-C
Vattentålighet Vi gör vårt yttersta för att telefonens ursprungliga vattentålighet skall bibehållas men då telefonerna vi säljer är begagnade, kan ha yttre skavanker och har genomgått en serviceprocess så kan vi tyvärr inte garantera vattentåligheten.

Beskrivning

Prisvärd med många funktioner

Galaxy S9 har alla funktioner du kan förvänta dig av en riktigt modern smartphone. Det finns både funktion för ögon-scanning och fingeravtrycksläsare. Alla nya appar går bra att ladda ner och köra. Riktigt bra kamera och en bildskärm med superhög upplösning.


Flera varianter av Galaxy S9

Köp en Galaxy S9 billigt hos oss

Vi strävar alltid efter att hålla ned priserna maximalt på begagnade Galaxy S9. När du köper din nya Galaxy S9 hos oss kan du känna dig trygg med att du gör en bra affär till ett billigt pris. Jämför gärna våra priser med konkurrenter såsom Swappie eller telefonshoppen. Även om du jämför våra priser mot privatpersoner på blocket så kan du se att våra priser på Galaxy S9 är riktigt billiga.

Begagnad Galaxy S9 - detta ingår

Alla begagnade Galaxy S9 vi säljer är 100% fullt fungerande och noggrannt testade av våra tekniker. Förutom att du kan vara säker på att din nya Galaxy S9 varken är stöldspärrad eller har några dolda fel så får du alltid med detta:

  • Ny laddsladd och väggadapter (CE-märkt).
  • 12 månader garanti.
  • 14 dagar öppet köp.


Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.