Gratis frakt

Byta batteri iPhone 15 Pro

Passar följande modeller: A2848, A3101, A3102, A3104


Apple iPhone 15 Pro

Batteri är förbrukningsvara

När du använder din iPhone slits batteriets hälsa med tiden. Efter ca 2 år kan batteriets hälsa börja bli så pass försvagad att du tydligt märker av en sämre batteritid. Problemet med försvagad batterihälsa på iPhone 15 Pro kan också visa sig genom att batteriprocenten börjar hoppa fram och tillbaka eller att mobilen oväntat stänger av sig. Du kan själv kontrollera din iPhones batterihälsa genom att gå in på inställningar och sedan batteri. Om det står "service" eller hälsan är under 85% börjar det bli dags att byta.

Vi har riktiga Original-batterier

Som Sveriges första oberoende serviceverkstad kan vi tack vare vårt avtal med Apple erbjuda dig äkta Apple originalbatteri. Till vissa modeller har vi även tredjepartstillverkade batterier att erbjuda men vi rekommenderar ändå starkt att du väljer riktigt Apple-Original batteri då dessa oftast har en längre livslängd och inte särskilt mycket dyrare.

Byta batteri går snabbt och är billigt

Vi har alltid gott om batterier i lager. Bokar du tid tar bytet av batteri endast 10-15 minuter med trejdepartstillverkat batteri eller 20-30 minuter med Apple Original-batteri.


Pris för byte av batteri på iPhone 15 Pro

Byte batteri - Apple original 1290 kr Laga nu

Förbered din iPhone för batteribyte

När du ska byta batteri är det alltid bra om din mobil kan vara uppladdad så den startar och att du kan telefonens lösenkod om någon sådan är inställd. Till vissa modeller (iPhone 6s och senare) har vi Apple originalbatterier och då är det ytterligare några saker du behöver tänkta på. Läs mer här om hur du förbereder din iPhone för byte av batteri.

Optimera inställningar för batteritid

Se till att din iPhone är uppdaterad till senaste mjukvaran. Testa minska ljusstyrkan och ha alltid Wifi påslaget på din iPhone. Wifi drar mindre ström än anslutning via mobilnätet. Kolla även under inställningar->batteri så det inte är någon specifik app på din iPhone som drar extra mycket ström.

iPhone 15 Pro batteritid vid kyla

Optimal temperatur för li-ion batterier är rumstemperatur. Vid värme eller kyla presterar batteriet annorlunda än normalt och batteriet kan också slitas ut i förtid vid framförallt värme. När det blir kallt ute sjunker spänningen som batteriet levererar vilket kan leda till att din iPhone 15 Pro stängs av eller startar om oväntat. Om batteriet har börjat bli dåligt kan detta problem komma redan vid ett fåtal minusgrader. Det du själv kan göra för att undvika omstarter och avstängningar är att försöka hålla telefonen varm genom att förvara den tätt inpå kroppen och hålla batteriet så fulladdat som möjligt. Om problemen blir för stora så kom in till oss så kan vi göra ett snabbt och prisvärt byte av batteriet på din iPhone 15 Pro.


Visa alla reparationer för iPhone 15 Pro

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.