Gratis frakt

Olika kvalitet på reservdelar

Vi erbjuder olika kvalitetsalternativ vid reparation av din smartphone. Här nedan får du en beskrivning av dom olika valen


Apple original

Detta är alternativet för dig som verkligen vill ha den högsta kvaliteten

Som första icke-auktoriserade reparatör i Sverige kan vi nu erbjuda dig 100% äkta Apple original reservdelar. Reservdelen är inköpt direkt från Apple och installeras i din iPhone i enlighet med Apples instruktioner. Din iPhone blir kalibrerad med Apples mjukvara och får exakt rätt färger och funktioner. Precis lika dant som när din iPhone var ny. Vi är dock ej auktoriserade för garanti-reparationer hos Apple (AASP).

Huawei original

När du vill att din Huawei-mobil ska bli som ny igen

Vi kan reparera din mobil med riktiga originaldelar som tillhandahålls direkt av Huawei. Din mobil får den bästa servicen och du bibehåller din garanti.

Samsung original

Din Samsung-mobil blir som ny igen

Vi använder enbart riktiga reservdelar inköpta direkt via Samsungs officiella distributionskanaler. Reservdelar till Samsung-mobiler som är tredjepartstillverkade eller återvunna håller tyvärr oftast inte måttet för att vi ska kunna genomföra en bra reparation som är hållbar. Vi är ej auktoriserade för garantiärenden. För garantiärenden hänvisar vi till stället där du köpt din Samsung eller till Samsungs officiella webbplats.

Kvalitet A

Vårt mest populära alternativ

Dessa displayer håller mycket hög kvalitet och är i det närmaste helt identiska med en ny originalskärm till iPhone. Värt att notera är att det endast är LCD och touch som är original. Glaset är tredjepartstillverkat men det har samma fettavstötande yta, tjocklek och hållbarhet som original. Dessa skärmar är oftast refurbished vilket betyder att LCD-skärmen kommer från en annan skärm som spruckit och sedan blivit renoverad i fabrik och fått ett nytt glas. Väljer du att laga din iPhone med en av dessa displayer kan du förvänta dig att displayen sitter perfekt på telefonen, att touchen fungerar lika dant som original och att färgåtergivningen är nästan exakt samma som på en helt ny telefon. Vid lagning av din iPhone med refurbished LCD är det dessutom mycket liten risk att det är något fel på displayen som upptäcks efter att den blivit lagad och därför behöver du inte vara orolig för att du behöver komma tillbaka till oss för att byta displayen på garantin.


Tredjepartstillverkad

Den senaste tiden har utvecklingen i Kina gått snabbt framåt och det finns nu andra tillverkare som kan producera LCD skärmar av mycket hög kvalitet. Många märker ingen större skillnad på dessa LCD-skärmar och original. Det finns dock ett par skillnader som är viktiga att veta om. Eftersom LCD-skärmen är ca 0,3 mm tjockare än vad original så blir det oftast en liten kant på sidan av displayen när den är monterad på iPhonen. Glaset har oftast inte heller lika bra och beständig fettavstötande yta som original och det förekommer lite större avvikelse i färgtemperatur än från original. Själva upplösningen på displayen och touch-funktionen är dock exakt samma som på original. Vi lämnar garanti precis som vanligt även när du väljer att laga din iPhone med en ersättnings-LCD.


Återanvänd

Vissa reservdelar kan ibland vara svåra att få tag på via eftermarknaden. Därför har vi till vissa modeller och reparationer valt att ta in dessa "återanvända" delar. Reservdelen är då tagen från en ny mobil enbart i syfte att användas som reservdel. Eftersom reservdelen inte på något vis påverkats från sitt originalutförande blir repararionen med dessa delar mycket bra! I vissa fall kan det förekomma mycket små repor eller spår av slitage på våra återanvända delar. Tillgången på dessa reservdelar kan ibland vara begränsad och därför rekommenderar vi dig att ringa in till oss och kontrollera lager innan du kommer in för reparation!


Vi har Apple Original-displayer och batterier till följande modeller
  • iPhone 6S Plus
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone X, XR, Xs, Xs Max
  • iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max
  • iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max
  • iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max
  • iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max
Vi har även Original-displayer och batterier till dessa modelller
  • De flesta Samsung Galaxy
  • De flesta Huawei-telefoner

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.