Olika kvalitet på reservdelar

Vi erbjuder olika kvalitetsalternativ vid reparation av din smartphone. Här nedan får du en beskrivning av dom tre olika valen


Apple Original

Finns ej tillgängligt i vår butik i Sundbyberg.
Detta är alternativet för dig som verkligen vill ha den högsta kvaliteten

Som första icke-auktoriserade reparatör i Sverige kan vi nu erbjuda dig 100% äkta Apple Original reservdelar. Reservdelen är inköpt direkt från Apple och installeras i din iPhone i enlighet med Apples instruktioner. Din iPhone blir kalibrerad med Apples mjukvara och får exakt rätt färger och funktioner. Precis lika dant som när din iPhone var ny. Vi är dock ej auktoriserade för garanti-reparationer hos Apple (AASP).

Kvalitet A

Vårt mest populära alternativ

Dessa displayer håller mycket hög kvalitet och är i det närmaste helt identiska med en ny originalskärm till iPhone. Värt att notera är att det endast är LCD och touch som är original. Glaset är tredjepartstillverkat men det har samma fettavstötande yta, tjocklek och hållbarhet som original. Dessa skärmar är oftast refurbished vilket betyder att LCD-skärmen kommer från en annan skärm som spruckit och sedan blivit renoverad i fabrik och fått ett nytt glas. Väljer du att laga din iPhone med en av dessa displayer kan du förvänta dig att displayen sitter perfekt på telefonen, att touchen fungerar lika dant som original och att färgåtergivningen är nästan exakt samma som på en helt ny telefon. Vid lagning av din iPhone med refurbished LCD är det dessutom mycket liten risk att det är något fel på displayen som upptäcks efter att den blivit lagad och därför behöver du inte vara orolig för att du behöver komma tillbaka till oss för att byta displayen på garantin.


Tredjepartstillverkad

Den senaste tiden har utvecklingen i Kina gått snabbt framåt och det finns nu andra tillverkare som kan producera LCD skärmar av mycket hög kvalitet. Många märker ingen större skillnad på dessa LCD-skärmar och original. Det finns dock ett par skillnader som är viktiga att veta om. Eftersom LCD-skärmen är ca 0,3 mm tjockare än vad original så blir det oftast en liten kant på sidan av displayen när den är monterad på iPhonen. Glaset har oftast inte heller lika bra och beständig fettavstötande yta som original och det förekommer lite större avvikelse i färgtemperatur än från original. Själva upplösningen på displayen och touch-funktionen är dock exakt samma som på original. Vi lämnar garanti precis som vanligt även när du väljer att laga din iPhone med en ersättnings-LCD.


Vi har Apple Original-displayer och batterier till följande modeller
  • iPhone 6S Plus
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone X, XR, Xs, Xs Max
Vi har även Original-displayer och batterier till dessa modelller
  • De flesta Samsung Galaxy
  • De flesta Huawei-telefoner