Gratis frakt

bild på iPhone 14 Pro Max Silikonskal Rvelon MagSafe - Rosa bild på iPhone 14 Pro Max Silikonskal Rvelon MagSafe - Rosa bild på iPhone 14 Pro Max Silikonskal Rvelon MagSafe - Rosa bild på iPhone 14 Pro Max Silikonskal Rvelon MagSafe - Rosa
bild på iPhone 14 Pro Max Silikonskal Rvelon MagSafe - Rosa bild på iPhone 14 Pro Max Silikonskal Rvelon MagSafe - Rosa bild på iPhone 14 Pro Max Silikonskal Rvelon MagSafe - Rosa bild på iPhone 14 Pro Max Silikonskal Rvelon MagSafe - Rosa

iPhone 14 Pro Max Silikonskal Rvelon MagSafe - Rosa

Skickas inom 24h (gäller vard.)

Beskrivning

Rvelon Silikonskal med Magnet för iPhone 14 Pro Max - Stilfullt och Praktiskt


Det här mobilskalet kombinerar en sömlös design som behåller din iPhone 14 Pro Maxs ursprungliga känsla med praktisk funktionalitet. Den inbyggda magneten är perfekt anpassad för trådlös laddning och gör skalet kompatibelt med MagSafe-produkter.


Först och främst är detta skal designat för att skydda din telefon mot de vardagliga stötar och tapp den kan utsättas för. Silikonmaterialet fungerar som en dämpare och absorberar vibrationer från stötar och fall. Detta premiumskal är mer än en försäkring; det ger även din iPhone ett stilrent utseende med en perfekt passform. Skalet har precisionsutskärningar för högtalare och laddningsport, och upphöjda knappar som bibehåller den sköna känslan när du trycker på dem. Dessutom ger det halkfria silikonmaterialet ett säkert grepp om din telefon.


Rvelon-skalen är en del av en premiumserie av mobilskal som är skapade med fokus på aktuella trender. De finns i olika stilrena färger och är noggrant designade i Sverige, inte bara för att klä din mobil i stil utan framför allt för att hålla den skyddad.


Detta är en vegansk produkt som inte bara är kompatibel med trådlös laddning, utan tack vare sin design är det också kompatibelt med skärmskydd. De upphöjda kanterna runt skärmen och bakre kameran bidrar till att förhindra tappskador som kan resultera i sprucken skärm, skadad baksida, kamera eller bucklor.


Monteringen är enkel och smidig – tryck helt enkelt in din mobil i skalet eller sätt skalet över din mobil.


MagSafe-kompatibiliteten i detta fodral är tydlig med den metalliska ringen som identifierar sig själv. Den magnetiska ringen ger ytterligare magnetiska egenskaper för att säkra din MagSafe-laddare eller powerbank på plats. Om du vill använda MagSafe-tillbehör, som MagSafe-plånböcker, kommer de enbart fungera med ett MagSafe-kompatibelt fodral som detta.


MagSafe infördes med iPhone 12 för att skapa ett nytt ekosystem av tillbehör som enkelt kan anslutas och för snabbare trådlös laddning. I framtiden kommer vi sannolikt se ännu fler MagSafe-kompatibla tillbehör.


När det kommer till laddning hamnar din iPhone automatiskt i en optimal position med hjälp av magnetringen, vilket ger en snabbare laddningsupplevelse.

Fri frakt
14 dagar öppet köp

Lagerstatus: I lager
Antal:
Pris: 249 kr inkl. moms

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.