Gratis frakt

bild på iPhone 7/8/SE2020/SE2022 Silikonskal Rvelon - Blå
bild på iPhone 7/8/SE2020/SE2022 Silikonskal Rvelon - Blå

iPhone 7/8/SE2020/SE2022 Silikonskal Rvelon - Blå

Skickas inom 24h (gäller vard.)

Beskrivning

Mjukt silikonskal för iPhone 7/8/SE2020/SE2022 - Blå

Det här är ett mjukt, silikonbaserat skal som är skapat speciellt för iPhone 7/8/SE2020/SE2022. Det har en sömlös design som bevarar telefonens ursprungliga känsla samtidigt som det ger en elegant estetik.

Skalet är utformat för att skydda din telefon mot stötar och tapp som ofta inträffar under daglig användning. Silikon är ett stötdämpande material som effektivt absorberar vibrationer från fall och stötar. Detta premiumskal fungerar inte bara som en utmärkt försäkring utan erbjuder även en snygg design med en perfekt passform.

Den greppvänliga ytan säkerställer att telefonen ligger stadigt i din hand, och insidan av skalet är fodrad med en slät mikrofibertextil som skyddar baksidan av din telefon från repor och håller den ren.

Detta är en helt vegansk produkt och är kompatibel med trådlös laddning. Dess design gör det också lämpligt för användning med skärmskydd. Dess upphöjda kanter runt skärmen och knapparna ger ett heltäckande skydd för din telefon, och detta gör det till ett omfattande skydd.

Fri frakt
14 dagar öppet köp

Lagerstatus: I lager
Antal:
Pris: 199 kr inkl. moms

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.