Gratis frakt

bild på Mobilskal Stöttåligt iPhone X/XS - Röd bild på Mobilskal Stöttåligt iPhone X/XS - Röd
bild på Mobilskal Stöttåligt iPhone X/XS - Röd bild på Mobilskal Stöttåligt iPhone X/XS - Röd

Mobilskal Stöttåligt iPhone X/XS - Röd

Skickas inom 24h (gäller vard.)

Beskrivning

Slagtåligt Mobilfodral för iPhone X/XS - Optimalt Skydd i Vardagen

Det här stöttåliga fodralet är speciellt utformat för att garantera att din iPhone X/XS är väl skyddad mot de påfrestningar den kan utsättas för vid daglig användning. Det är konstruerat för att motstå stötar och tapp, och dess förstärkta hörn, tillverkade av TPU-material, fungerar som effektiva stötdämpare, vilket minskar risken för skador när din enhet faller.

Fodralet är dessutom utrustat med ett halkfritt gummimaterial som ger dig ett säkert grepp om din telefon, vilket minskar risken för att tappa den. De stötbeständiga hörnen är noggrant utformade för att absorbera stötar och skydda din enhet från potentiella skador vid fall.

Det är utrustat med precist skurna hål för laddningsporten och högtalaren så att du kan använda din iPhone utan några problem. Dessutom har fodralet en noggrann förskjutning som säkerställer att varje knapp och reglage på din telefon fungerar som de ska och känns precis som vanligt.

Stöttåliga skal är skapade för att klara de mest utmanande förhållandena och ger ett fullständigt skydd mot repor och stötar. Med detta stöttåliga mobilfodral kan du vara säker på att din iPhone X/XS förblir säker, ren och fri från repor i alla situationer. Skydda din värdefulla enhet med detta hållbara mobilfodral och få lugn i sinnet.

Fri frakt
14 dagar öppet köp

Lagerstatus: I lager
Antal:
Pris: 199 kr inkl. moms

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.