Snabba leveranser
Bra priser

iPhone 7

När iPhone 7 lanserades ersatte den iPhone 6s som Apples toppmodell. Telefonen har mycket bra kamera både fram och bak och är fortfarande snabb i mjukvaran. iPhone 7 går att uppdatera till senaste ... Läs mer här


Detta är iPhone 7

När iPhone 7 lanserades ersatte den iPhone 6s som Apples toppmodell. Telefonen har mycket bra kamera både fram och bak och är fortfarande snabb i mjukvaran. iPhone 7 går att uppdatera till senaste iOS och du kan köra alla appar och funktioner lika bra på denna telefon som på en helt ny iPhone av senaste modellen.

Köp en iPhone 7 billigt hos oss

Vi strävar alltid efter att hålla ned priserna maximalt på begagnade iPhone 7. När du köper din nya iPhone 7 hos oss kan du känna dig trygg med att du gör en bra affär till ett billigt pris. Jämför gärna våra priser med konkurrenter såsom Swappie eller telefonshoppen. Även om du jämför våra priser mot privatpersoner på blocket så kan du se att våra priser på iPhone 7 är riktigt billiga.

Begagnad iPhone 7 - detta ingår

Alla begagnade iPhone 7 vi säljer är 100% fullt fungerande och noggrannt testade av våra tekniker. Förutom att du kan vara säker på att din nya iPhone 7 varken är stöldspärrad eller har några dolda fel så får du alltid med detta:

  • Ny laddsladd och väggadapter (CE-märkt).
  • Batteri med minst 85% hälsa.
  • 12 månader garanti.
  • 14 dagar öppet köp.