Byta skärm Samsung Tab S8 Ultra – Skärmbyte till bra pris | PhoneHero
Gratis frakt
Grymma priser

Byta skärm Samsung Tab S8 Ultra


galaxy-tab-s8-ultra-graphite.png

När din Samsung Tab S8 Ultra skärm spruckit

Det är lätt hänt att skärmen går sönder på Samsung Tab S8 Ultra eftersom den är gjord i glas. Som tur är så går det snabbt och är enkelt att byta den trasiga skärmen. Hos oss kan du byta skärmen direkt i butik. Vi har drop-in service för Samsung Tab S8 Ultra i alla våra butiker. På Samsung Tab S8 Ultra sitter glas och bildskärmen bakom ihoplimmade från fabrik och därför måste alltid hela skärmen bytas oavsett om det bara är glaset som spruckit eller om även bakomvarande OLED-skärm gått sönder.

Ring eller maila oss gärna innan reparation

Eftersom vi enbart använder riktiga Samsung Originaldelar och det är hög efterfrågan på skärmbyte för Samsung Galaxy Tab S8 Ultra så händer det ibland att reservdelarna tar slut i vårt lager. Ring därför gärna in till vår serviceverkstad innan du kommer in för att byta ditt trasiga glas. Du kan även se om skärm/reservdel för Samsung Galaxy Tab S8 Ultra finns lagerförd i din serviceverkstad genom att klicka på "Laga nu" och sedan välja drop-in.

Skicka in din Samsung Tab S8 Ultra för att byta skärm

Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra serviceverkstäder i Stockholm, Göteborg eller Malmö så går det jättebra att skicka in din Samsung Galaxy Tab S8 Ultra för att byta skärm. Vi står för fraktkostnaden och det brukar inte tar mer än ca 2-4 arbetsdagar från att du skickar din trasiga Samsung-telefon tills du får hem den lagad igen.

Reparation Pris inkl. moms
Samsung Tab S8 Ultra - Skärmbyte
Samsung original
4590 kr Laga nu

Förbered din Galaxy Tab S8 Ultra för service

Vi tar inte bort någon data från din telefon när vi byter skärm. Däremot rekommenderar vi ändå att du säkerhetskopierar den innan servicen. Det är även jättebra om du kan se till att batteriet på den är laddat och att du kan eventuella lösenkoder eller mönsterkoder som finns.


Garanti och trygghet

Phonehero har funnits sedan 2010 och vi strävar kontinuerligt efter att laga Samsung-mobiler så effektivt och noggrannt som möjligt. Tack vare vår långa erfarenhet törs vi påstå att vi är bland dom bästa i Sverige på att utföra skärmbyte på Samsung Tab S8 Ultra. Skulle det trots allt vara fel på din Samsung Tab S8 Ultra efter att vi har bytt skärmen så lämnar 6 månader garanti.


Visa alla reparationer för Galaxy Tab S8 Ultra


Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.