Byta skärm iPhone 6s – Skärmbyte till bra pris | PhoneHero
Snabba leveranser
Bra priser

Byta skärm iPhone 6s

Passar följande modeller: A1633, A1688, A1700


Apple iPhone 6s

Om ditt iPhone-glas spruckit

Det är lätt hänt att skärmen går sönder på iPhone 6s eftersom den är gjord i glas. Som tur är så går det snabbt och är enkelt att byta den trasiga skärmen. Hos oss kan du byta skärmen direkt i butik. Vi har både drop-in och tidsbokning. Välj det som passar dig bäst. Vid bokad tid tar reparationen mindre tid än på drop-in. Oftast inte mer än ca 30 minuter. Om du vill komma på drop-in så varierar väntetiden under dagen beroende på vår arbetsbelastning. Det tar dock sällan mer än 2 timmar att byta skärmen även på drop-in.

Skicka in din iPhone 6s för att byta skärm

Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra serviceverkstäder i Stockholm, Göteborg eller Malmö så går det jättebra att skicka in din iPhone 6s för att byta ditt trasiga glas. Vi står för fraktkostnaden och det brukar inte tar mer än ca 2-4 arbetsdagar från att du skickar din trasiga iPhone tills du får hem den lagad igen.

Laga iPhone 6s priser Pris inkl. moms
Skärmbyte
Kvalitet A
799 kr
Skärmbyte
Tredjepartstillverkad
599 kr

Förbered din iPhone för service

Se gärna till att din iPhone är uppladdad och att du kan lösenkoden till mobilen om sådan finns inställd. Det är även jättebra om du har möjlighet att säkerhetskopiera datan på din iPhone innan skärmbyte. Läs mer här om hur du förbereder din iPhone.

Garanti och trygghet

Phonehero har funnits sedan 2010 och vi strävar kontinuerligt efter att laga iPhone så effektivt och noggrannt som möjligt. Tack vare vår långa erfarenhet törs vi påstå att vi är bland dom bästa i Sverige på att utföra skärmbyte på iPhone. Skulle det trots allt vara fel på din iPhone efter att vi har bytt skärmen så lämnar 6 månader garanti.


Visa alla reparationer för iPhone 6s