Gratis frakt

Byta skärm iPhone 8

Passar följande modeller: A1863, A1905, A1906


Apple iPhone 8

Om ditt iPhone-glas spruckit

Det är lätt hänt att skärmen går sönder på iPhone 8 eftersom den är gjord i glas. Som tur är så går det snabbt och är enkelt att byta den trasiga skärmen. Hos oss kan du byta skärmen direkt i butik. Vi har både drop-in och tidsbokning. Välj det som passar dig bäst. Vid bokad tid tar reparationen mindre tid än på drop-in. Oftast inte mer än ca 30 minuter. Om du vill komma på drop-in så varierar väntetiden under dagen beroende på vår arbetsbelastning. Det tar dock sällan mer än 2 timmar att byta skärmen även på drop-in.

Skicka in din iPhone 8 för att byta skärm

Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra serviceverkstäder i Stockholm, Göteborg eller Malmö så går det jättebra att skicka in din iPhone 8 för att byta ditt trasiga glas. Vi står för fraktkostnaden och det brukar inte tar mer än ca 2-4 arbetsdagar från att du skickar din trasiga iPhone tills du får hem den lagad igen.

Laga iPhone 8 priser Pris inkl. moms
Skärmbyte
- Apple original
2190 kr Laga nu
Skärmbyte
- Kvalitet A
799 kr Laga nu
Skärmbyte
- Tredjepartstillverkad
599 kr Laga nu

Förbered din iPhone för service

Om du har bestämt dig för att byta skärm till en Apple-Original behöver du förbereda din telefon lite extra innan du kommer in till oss. Se till att "hitta min iPhone" är avaktiverat och att du tar bort eventuell låskod från telefonen. Här hittar du vår guide för hur du förbereder din iPhone för original-service. Väljer du att byta din trasiga skärm med något annat kvalites-alternativ än Original så räcker det med att din iPhone är uppladdad när du kommer in och att du kan lösenkoden till mobilen om sådan finns inställd.

Garanti och trygghet

PhoneHero har funnits sedan 2010 och vi strävar kontinuerligt efter att laga iPhone så effektivt och noggrant som möjligt. Tack vare vår långa erfarenhet törs vi påstå att vi är bland dom bästa i Sverige på att utföra skärmbyte på iPhone. Skulle det trots allt vara fel på din iPhone efter att vi har bytt skärmen så lämnar 6 månader garanti.

*Independent Repair Provider

Vi är Sveriges första oberoende reparatör som har avtal direkt med Apple för inköp av reservdelar. Om du väljer Apple original-skärm när du behöver byta ditt trasiga glas så får du alltid en service som är utförd med Apples egna verktyg, mjukvara och certifierad tekniker. Din garanti på mobilen påverkas inte av att vi byter din trasiga skärm med Apple originaldel.

Independent Repair Provider*
Visa alla reparationer för iPhone 8

Information om True Tone

På iPhone 8 och senare iPhone-modeller finns en funktion som heter True Tone. Funktionen gör att skärmens färger anpassar sig automatiskt efter omgivningens ljus så att färgerna i mobilen alltid upplevs på samma sätt för användaren. Vid byte av skärm på iPhone 8 är det viktigt att det utförs på rätt sätt så True Tone inte slutar fungera. Våra tekniker är erfarna och medvetna om hur skärmen ska bytas för att True Tone ska fortsätta fungera. Det är tyvärr vanligt vid reparation på andra ställen att detta ej utförs korrekt och du förlorar då True Tone-funktionen. Om du har en iPhone 8 där True Tone har slutat fungera är du välkommen in till oss så kan undersöka felet och troligen åtgärda det.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.