Gratis frakt

× begagnad ipad

Märken


Filtrera

Pixel 6

Tyvärr. Just nu är det slutsålt på denna modell. Vi hoppas snart kunna få in fler i lager

Förlängt öppet köp

Till och med 8:e Jan 2024

Teknisk specifikation

Skärm 6,4 tum AMOLED, 90Hz. 1080 x 2400 pixlar
Mått 158.6 x 74.8 x 8.9 mm
Vikt 207 g
Lanserad Oktober 2021
Android 12 Pixel-telefonerna är de första som får den senaste versionen av Android-operativsystemet och är också bland de första som får uppdateringar till nya versioner.

Beskrivning

Kamera

Pixel-telefonerna har alltid haft en högkvalitativ kamera, och Pixel 6-serien är inget undantag. Den har en helt ny kamera-teknik med en 50-megapixel huvudkamera som ger fantastiska foton med enastående detaljer och färger.

Design

Pixel 6-serien har en modern design med en kamera-remsa som sträcker sig över hela baksidan av enheten. De kommer i flera färger och har en lätt bukformad skärm.

Prestanda

Pixel 6-serien har en kraftfull processor som gör att den kan hantera även de mest krävande uppgifterna med lätthet. De kommer också med 5G-kapacitet för snabbare datahastigheter.


Köp en Pixel 6 billigt hos oss

Vi strävar alltid efter att hålla ned priserna maximalt på begagnade Pixel 6. När du köper din nya Pixel 6 hos oss kan du känna dig trygg med att du gör en bra affär till ett billigt pris. Jämför gärna våra priser med konkurrenter såsom Swappie eller telefonshoppen. Även om du jämför våra priser mot privatpersoner på blocket så kan du se att våra priser på Pixel 6 är riktigt billiga.

Begagnad Pixel 6 - detta ingår

Alla begagnade Pixel 6 vi säljer är 100% fullt fungerande och noggrant testade av våra tekniker. Förutom att du kan vara säker på att din nya Pixel 6 varken är stöldspärrad eller har några dolda fel så får du alltid med detta:

  • Ny laddsladd av hög kvalitet.
  • 12 månader garanti.
  • 14 dagar öppet köp.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Chatt