Gratis frakt

× begagnad ipad

Märken


Filtrera

Köp din nya Google hos oss

Google Pixel är en serie av smartphones som utvecklas och marknadsförs av Google. Den första Google Pixel-telefonen lanserades 2016 och sedan dess har flera iterationer av enheten släppts. Google Pixel-enheterna kännetecknas av deras integration med Google-tjänster och programvara samt deras höga kameraförmåga. De senaste Pixel-telefonerna kör också på den senaste versionen av Android-operativsystemet och får regelbundna uppdateringar från Google, inklusive säkerhetsuppdateringar och nya funktioner. Utöver smartphones har Google också lanserat andra produkter under Pixel-varumärket, såsom laptops och surfplattor.

Prisklass


Köp din begagnade Google hos oss

Slipp bli lurad av skojare via annonssidor/blocket på internet. Köp en noggrant genomgången och väl fungerande Google från oss istället.

Du får med en ny laddkabel

Vi skickar alltid med en ny laddsladd när du köper en begagnad Google hos oss.

Hållbart och ekonomiskt

Att köpa en ny Google kostar betydligt mer pengar än att köpa en begagnad från oss. Förutom att du sparar mycket pengar på att köpa en begagnad mobil så gör en insats för miljön. Det tycker vi är viktigt!

Snabb frakt och öppet köp

Alla beställningar som läggs vardagar innan kl 12 skickas redan samma dag. Kom in i en av våra butiker eller välj leverans med Postnord eller DHL. Eftersom varan är begagnad och oftast har lite märken eller slitage så har du full rätt att öppna och titta på den och testa innan du bestämmer dig om du vill ha kvar den. Därför erbjuder vi alla våra kunder 14 dagar öppet köp på våra begagnade mobiler.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Chatt