Köp iPhone 12 Pro Max ny & begagnad hos oss | PhoneHero
Gratis frakt
Grymma priser

Teknisk specifikation

Skärm 6,7” Super Retina XDR-skärm. OLED, HDR, TrueTone
Uppkoppling 5G, Gigabit-LTE, Wi-Fi 6
Bakre kameror Proffs­kamerasystem med 12 MP (ultravidvinkel, vidvinkel och tele)
Främre kamera 12 MP, TrueDepth-kamera
Processor A14 Bionic-chip, Nya generationen Neural Engine
Face-ID Ja
Touch-ID Nej
Material Ceramic Shield på framsidan. Rostfritt stål av kirurgisk kvalitet.
Laddning Lightning och Trådlöst
Simkort Vanligt (Nano) och eSim
Mått och vikt Höjd: 160,8mm, Bredd: 78,1mm, Djup: 7,4mm, Vikt: 226gram
Vattentålighet Vi gör vårt yttersta för att telefonens ursprungliga vattentålighet skall bibehållas men då telefonerna vi säljer är begagnade, kan ha yttre skavanker och har genomgått en serviceprocess så kan vi tyvärr inte garantera vattentåligheten.

Beskrivning

Laddad med den senaste tekniken

iPhone 12 Pro Max har en riktigt stor 6,7-tums Super Retina XDR-skärm med Ceramic Shield-glas, möjlighet till 5G-uppkoppling, Apples supersnabba A14 Bionic-processor och en trippelkamera på 12 Mpx som med hjälp av nya funktioner som Lidar hjälper dig att ta riktigt bra bilder även i dåligt ljus och ger bättre AR-funktioner.

Köpvärd?

Gillar man Apple och den senaste tekniken är iPhone 12 Pro eller 12 Pro Max helt klart rätt val. Skillnaden mot iPhone 11 är att nästan allt har blivit lite bättre och förfinats och framförallt att den nya 5G-tekniken äntligen är här. Utöver det får du Apples Ceramic Shield-glas som utlovas hålla 4 gånger bättre än tidigare. Bara det kan vara värt att överväga en uppgradering för.


Flera varianter av iPhone 12 Pro Max

Köp en iPhone 12 Pro Max billigt hos oss

Vi strävar alltid efter att hålla ned priserna maximalt på begagnade iPhone 12 Pro Max. När du köper din nya iPhone 12 Pro Max hos oss kan du känna dig trygg med att du gör en bra affär till ett billigt pris. Jämför gärna våra priser med konkurrenter såsom Swappie eller telefonshoppen. Även om du jämför våra priser mot privatpersoner på blocket så kan du se att våra priser på iPhone 12 Pro Max är riktigt billiga.

Begagnad iPhone 12 Pro Max - detta ingår

Alla begagnade iPhone 12 Pro Max vi säljer är 100% fullt fungerande och noggrannt testade av våra tekniker. Förutom att du kan vara säker på att din nya iPhone 12 Pro Max varken är stöldspärrad eller har några dolda fel så får du alltid med detta:

  • Ny laddsladd och väggadapter (CE-märkt).
  • Batteri med minst 85% hälsa.
  • 12 månader garanti.
  • 14 dagar öppet köp.


Gå med i vårt nyhetsbrev

Få nyheter, rabattkoder, erbjudanden och mycket mer. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.