Nya & begagnade mobiler – Köp Xiaomi | PhoneHero
Snabba leveranser
Bra priser

Tillverkare


Filtrera

Köp din nya Xiaomi hos oss

Mi 9T Pro

Från 2 800 kr

Köp

Köp din begagnade Xiaomi hos oss

Slipp bli lurad av skojare via annonssidor/blocket på internet. Köp en noggrannt genomgången och väl fungerande Xiaomi från oss istället.

Halva priset på skydd och tillbehör

När du köper en begagnad Xiaomi hos oss får du samtidigt halva priset på skärmskydd, laddare och andra tillbehör till din nya mobil i vår butik.

Du får med en ny laddare

Vi skickar alltid med en ny laddsladd och väggadapter när du köper en begagnad Xiaomi hos oss. Du får även med en ny väggadapter med snabbladdning (2A) vilket betyder att du kan ladda din nya Xiaomi på kortare tid!

Hållbart och ekonomiskt

Att köpa en ny Xiaomi kostar betydligt mer pengar än att köpa en begagnad från oss. Förutom att du sparar mycket pengar på att köpa en begagnad mobil så gör en insats för miljön. Det tycker vi är viktigt!

Snabb frakt och öppet köp

Alla beställningar som läggs vardagar innan kl 12 skickas redan samma dag. Vi skickar med DHL servicepoint och du får ett SMS när din mobil finns att hämta ut hos närmaste ombud. Eftersom varan är begagnad och oftast har lite märken eller slitage så har du full rätt att öppna och titta på den och testa innan du bestämmer dig om du vill ha kvar den. Därför erbjuder vi alla våra kunder 14 dagar öppet köp på våra begagnade mobiler.