Snabba leveranser
Bra priser

iPhone X

iPhone X var lite av en "game-changer" när den släpptes. Det är nämligen Apples första mobil med OLED-teknik i skärmen vilket gör att färger och upplösning blir fantastiskt bra. Det är även den för... Läs mer här


Detta är iPhone X

iPhone X var lite av en "game-changer" när den släpptes. Det är nämligen Apples första mobil med OLED-teknik i skärmen vilket gör att färger och upplösning blir fantastiskt bra. Det är även den första mobilen med ansiktsigenkänning (Face-ID) som har så pass hög säkerhet att du kan använda den för att legetimera dig med bank-id. Skärmen är 5,8 tum stor. Kameran bak 12 MP och selfiekameran på 7 MP tar riktigt bra bilder!

Köp en iPhone X billigt hos oss

Vi strävar alltid efter att hålla ned priserna maximalt på begagnade iPhone X. När du köper din nya iPhone X hos oss kan du känna dig trygg med att du gör en bra affär till ett billigt pris. Jämför gärna våra priser med konkurrenter såsom Swappie eller telefonshoppen. Även om du jämför våra priser mot privatpersoner på blocket så kan du se att våra priser på iPhone X är riktigt billiga.

Begagnad iPhone X - detta ingår

Alla begagnade iPhone X vi säljer är 100% fullt fungerande och noggrannt testade av våra tekniker. Förutom att du kan vara säker på att din nya iPhone X varken är stöldspärrad eller har några dolda fel så får du alltid med detta:

  • Ny laddsladd och väggadapter (CE-märkt).
  • Batteri med minst 85% hälsa.
  • 12 månader garanti.
  • 14 dagar öppet köp.